Företagsgolf

Fantastisk spelupplevelse på Särö Park 54 och/ eller Särö Open 70. Välkommen att spela hos oss i natursköna områden nära havet - bara 20 min från Göteborg. Paketlösning eller ett unikt upplägg – välj det som passar dig och ditt team, dina samarbetspartners och/ eller kunder bäst.

Paketlösning 1 - Early bird golf med frukost

Ett förmiddagspaket med frukost och arbetspass. Efter uppvärmning med Pro på range går ni en golfrunda på Särö Park 54

Pris fr 595 kr + moms/person detta ingår:

• Frukostbuffé på Särö Gästgiveri & Golfkrog
  • Kort information om vår klubb och banor
  • Föreläsning/ utbildning
  • Uppvärmning/ träning med klubbens PGA Pro på range
  • Spel på golfbanan
  • Reklam på plats

Paketlösning 2 - Lunch, golf & after golf

Ett paket där ni börjar med lunch och arbetspass. Efter uppvärmning med Pro på range går ni en golfrunda på Särö Park 54. Eftermiddagen avslutas med After golf och prisutdelning på Särö Gästgiveri & Golfkrogs terrass.

Pris fr 955 kr + moms/person, detta ingår:

• Lunch inkl 1 glas vin alt öl alt alkoholfritt och kaffe på Särö Gästgiveri & Golfkrog
  • Kort information om vår klubb och banor
  • Föreläsning/ utbildning
  • Uppvärmning/ träning med klubbens PGA Pro på range
  • Spel på golfbanan
  • Reklam på plats
  • After Golf på terrassen

Företagsgolf arrangeras måndag till fredag. Alla deltagare som skall spela på bana ska vara aktiv medlem i en golfklubb. Företagstävlingen spelas oftast i tre-bollar med löpande start eller shotgunstart. Det senare innebär gemensam start från flera hål.

För de som inte spelar golf kan vi erbjuda golfträning på övningsbanan och för att spela där behöver man inte vara medlem i någon klubb.