Juniorträning 2020

Till dig som är medlem i Särö GC – Har du barn, barnbarn eller bekanta till familjen som borde vara med och träna golf? Läs vidare!

Till dig som är junior, vi hoppas att du är sugen på att vara med i träningen på Särö 2020. Har du kompisar som vill hänga på i träning så tipsa dem!

Anmälan till träningsgrupper för juniorer är nu öppen och anmälan görs via hemsidan, klicka på denna länk för att komma till anmälan. Anmälan Juniorträning 2020

All info kring träningsgrupper, tider mm är nu uppdaterad, klicka här för att se all info.

Vi fortsätter utveckla verksamheten och vi är säkra på att 2020 kommer bli ett grymt träningsår på klubben. Hos oss skall alla juniorer känna trygghet, kamratskap och träningsglädje!

Har ni frågor så kontakta Peter Brattberg via sarogolfklubb@gmail.com eller 0730-434994

/Juniorkommittén & Peter Brattberg