Ombyggnad av putting-green vid klubbhuset - Jan Rosell

Klubbens första Pro Jan Rosell har inför klubbens 40-årsjubileum tagit initiativ till ett projekt som syftar till att bygga om putting-greenen och till en insamling av pengar för ändamålet. Styrelsen stödjer initiativet och kommer att genomföra ombyggnaden under förutsättning att finansieringen lyckas. Greenen kommer därefter att var en del av klubbens banor.

Vi uppdaterar löpande med informationen om projektet här på hemsidan:

15/1-2021:
Vi har fått ytterligare två nya hålsponsorer. We Fix, Mattias Kimmehed och familjen Christina och Krister Peil.
Det finns ytterligare fem hål att boka, vill du vara hålsponsor på den nya greenen, kontakta Jan Rosell.

4/1-2021:

Hej alla putt-älskare!

Vi har nu fått offert på ombyggnad av greenen vid klubbhuset och den landar på ca 150 000 kr inkl moms. För att kunna genomföra projektet behöver vi hjälp med finansieringen.

För företag erbjuder vi ett av nio hål till en kostnad av 10 000 kr plus moms. Då får företaget hålflagga med egen logo samt möjlighet att boka greenen för egna arrangemang under en period av 3 år. De två första hålen är redan bokat av Downstairs, Magnus Bernåker och Nestil, Pelle Lundberg. Tack för det!

För medlemmar och vänner till klubben kan valfritt belopp skänkas till klubben:
Swedbank konto 8105 – 9 973 413 038-9 eller Swish 123 618 56 07 (ange putting-green).

Till alla som bidrar till finansieringen kommer vi att bjuda in till en fantastisk putt-tävling under hösten 2021.

För vidare information och anmälan som hålsponsor kontakta Jan Rosell
Jan.rosell@pgasweden.golf , mobil: 070-593 64 31.

27/12-2020:
Projektet lever vidare och vi har nu erhållit en offert som ligger på 150.000:-. Vi återkommer med mer information och donationshemställan i mellandagarna.

9/12-2020:
Vi har nu genomfört ett möte med representanter från SGF och GML. Se bifogad pdf via länken nedan för mer information.