Vinterträningen 2021

Covid-19
De olika alternnativen för vinterträning som presenteras nedan går att genomföra utifrån rådande riktlinjer för Covid-19. Gruppträningen på World of Golf genomförs utomhus (under tak). Alla deltagare har sin egen plats/matta dit man kan gå vid ankomst och vi gör inga gemensamma samlingar/avslut med gruppen för att undvika närkontakt mellan deltagare. Det blir därmed ”individuell träning i grupp”.

Vid individuell träning eller träning i liten grupp inomhus håller vi avstånd och du som deltagare bör endast anmäla dig ihop med personer du redan träffar inom ramarna för rådande riktlinjer.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vill du utveckla din teknik i det långa spelet och vara väl förberedd inför säsongen 2021?
Då skall du vara med på vinterträningen!
Oavsett om du vill förbättra din bollträff, få bättre kontroll på din bollbana eller lära dig slå längre så är vintern är den optimala perioden att i lugn och ro kunna jobba strukturerat och långsiktigt med detaljer i tekniken. 

Under vintern erbjuder jag tre olika träningsalternativ – gruppträning, individuellt eller ”minigrupp”.

Gruppträningen
Genomförs på World of Golf och är för dig som löpande kan träna vardagar på dagtid. Träningen genomförs i grupp men varje deltagare har sin individuella teknikplan och jobbar på sina att förbättra sina ”svingnycklar”. En 25-min individuell uppföljningslektion ingår. Gruppträningen startar under andra halvan av januari 2021.

Individuell Träning & ”Minigrupp”
För dig som hellre vill träna på egen hand eller inte kan träna på dagtid, samma tid varje vecka så finns detta upplägg. Här väljer du att träna ensam eller så går ni ihop ett litet gäng på 2-4 pers. Vi bokar upp tider med lagom intervall under träningsperioden så att det finns tid för egenträning mellan våra träffar. Träningen kan genomföras i våra nya simulatorer eller på World of Golf utifrån vad som passar dig/er bäst.
Träningsupplägget kan startas upp från vecka 3 och framåt.    

I bifogade dokument nedan finner du alla detaljer kring de olika träningsalternativen
-> Anmälan öppnar 22/12 och antalet platser i de olika uppläggen är begränsat.

Varmt välkommen!
/Peter BrattbergKommentarer