Personal

Nedan ser ni vilka som arbetar på Särö GC. Ni får mer än gärna kontakta oss, ringa, e-posta eller kom hit och diskutera. Hur kan SGC bli ännu bättre, hur vill du att din klubb ska vara, vad kan SGC göra för dig och vad kan du göra för SGC? Medlemmarna är klubbens allra viktigaste tillgång och våra dörrar står alltid öppna... Välkomna hit!

Ludvig Jexler

Head Pro

Jag heter Ludvig Jexler och arbetar som Head Pro på Särö Golf Club. Detta är mitt åttonde år på Särö GC, andra året som ansvarig tränare på klubben. Parallellt med tränaryrket spelar jag även mycket golftävlingar för egen del. Jag genomförde TAU (Grundläggande tränarutbildning) under 2008 och på våren 2013 blev jag klar med TU - Tränarutbildningen PGA.

Jag har spelat och tävlat för Särö Golf Club under större delen av mitt liv, och känner en enorm samhörighet med klubben och dess juniorer. Detta tror jag är en stor fördel när man jobbar. Förutom att arbeta med juniorerna, ger jag även privatlektioner och grupplektioner till klubbens medlemmar och övriga golfare. Under säsongen blir det även en del nybörjarkurser.

För att boka lektioner med kan ni ringa direkt till mig eller boka via receptionen.

Marc Henriksson

Tränare / Administratör

Jag heter Marc Henriksson och bor förnärvande i Kungsbacka. Jag är uppvuxen i Särö och spelat golf under större delen av mitt liv. Jag tog studenten 2012 på Elof Lindälv Gymnasium i Kungsbacka, därefter jobbade jag en period på Fossil. När jag fick förfrågan att bli anställd på klubben var det inget att tveka på. Jag har ett stort engegemang till klubbens juniorer och till Särö Golf Club. Tidigare år har jag arbetat som hjälptränare, men idag har jag även ett ansvar för receptionen och övriga administrativa tjänster. På min fritid spelar jag även bordtennis i Särö IK där jag hjälper till när de behövs, detta har skapat ett brett kontaktnät bland ungdomarna i Särö. Detta är en stor fördel för mig i mitt arbete.

Hoppas vi ses på klubben!

Bodil Ericsson

Kanslist

Eva Aurell

Ekonomi

Ingvar Samulsson

Course Manager

Erik Olausson

Greenkeeper

David Olausson

Greenkeeper

Anders Wanselin

Greenkeeper