Varmt välkommen till Damernas hemsida!

På denna sida får du genom att använda menyvalen ovan information inför årets säsong och kontaktuppgifter till Särös damkommitté. Här finner du vår tävlingskalender och information om våra sponsorer. Resultat samt bilder från tävlingar kan du hitta här liksom de emailbrev som damkommitten sänder ut efter varje möte. Tävlingsregler och instruktioner går att läsa här. På grund av rådande läge kan justeringar i kalender och covidanpassade regler göras. Det är viktigt att du håller dig uppdaterad!

Varje onsdag träffas vi damer för att spela golf med efterföljande prisutdelning och det erbjuds möjlighet till mat och dryck för den som så önskar. De flesta damer, som deltagit i dagens tävling, kommer till samlingen på Stallbacken 1. Naturligtvis välkomnar vi fler damer! Några damer kanske tycker att tävlandet är det viktigaste, en del har andra utgångspunkter men de allra flesta är ense om att trivseln och gemenskapen under spelet och efteråt på Stallbacken 1 är veckans höjdpunkt. På kvällen får du även möjlighet att träffa våra generösa sponsorer. Alla damer i klubben är välkomna till golf och/eller kvällsgemenskapen. Hinner du inte vara med på båda så är du välkommen till det du kan.

Kontakta de tävlingsledare som ansvarar för veckans tävling (se tävlingskalendern) så får du den information du behöver för att närvara på onsdagarna. Är Du inte intresserad av att tävla, men vill vara med i ett socialt sammanhang, då finns det ändå möjlighet att vara med på onsdagarna ”utom tävlan”.

Gå gärna med i Facebook-gruppen "Damgolfen Särö Golf Club" för att hänga med i golfsvängarna hos Särö golfklubbs damsektion när det gäller tävlingar, aktiviteter och mycket mer!

Om det är något du undrar över - tveka inte att höra av dig till oss i Damkommittén!