Varmt välkomna till Damernas hemsida!

På denna sida finner ni kontaktuppgifter för Särös damkommitté samt information inför årets säsong. Använd menyvalen ovan så får du tillgång till information om våra sponsorer, tävlingskalender, anmälan till tävlingar mm

Varje onsdag träffas vi för att spela golf med efterföljande prisutdelning samt mat och dryck för den som så önskar. Vi ser gärna och välkomnar fler damer som är med oss på onsdagarna.
Är Du inte intresserad av att tävla, men vill vara med i ett socialt sammanhang, då finns det ändå möjlighet att vara med på onsdagarna ”utom tävlan”.
Kontakta de tävlingsledare som ansvarar för veckans tävling (se tävlingsprogrammet) så får du den information du behöver för att närvara på onsdagarna.

En del tycker att tävlandet är det viktigaste, medan andra tycker att trivseln och gemenskapen under spelet och efteråt på Särö Gästgiveri & Golfkrog är veckans höjdpunkt.

Alla damer i klubben är välkomna till golf och/eller kvällsgemenskapen. Hinner du inte vara med på båda så är du välkommen till det du kan.
På kvällen får du även möjlighet att träffa våra generösa sponsorer.

Gå gärna med i Facebook-gruppen "Damgolfen Särö Golf Club" för att hänga med i golfsvängarna hos Särö golfklubbs damsektion när det gäller tävlingar, aktiviteter och mycket mer!

Om det är något du undrar över - tveka inte att höra av dig till oss i Damkommittén!