Varmt välkomna till Damernas hemsida!

Här får du genom att använda menyvalen tillgång till information om damernas sponsorer, tävlingskalender, anmälan till tävlingar, resultat och bilder från tävlingar mm. Från och med oktober 2020 uppdateras hemsidan med information inför säsongen 2021. Redan nu finns här kontaktuppgifter för Särös damkommitté 2021. Vi låter en hel del info från just avslutad säsong ligga kvar ett tag för dig som är nyfiken på vilka aktiviteter som erbjuds om man är dam i Särö Golf Club.

Under nästa säsong avser vi att fortsätta träffas varje onsdag för att spela golf med efterföljande prisutdelning samt möjlighet till mat och dryck för den som så önskar. Naturligtvis välkomnar vi fler damer! En del av oss kanske tycker att tävlandet är det viktigaste, men de allra flesta tycker att trivseln och gemenskapen under spelet och efteråt på Stallbacken 1 är veckans höjdpunkt. Alla damer i klubben är välkomna till golf och/eller kvällsgemenskapen. Hinner du inte vara med på båda så är du välkommen till det du kan.

Gå med i vår Facebook-grupp "Damgolfen Särö Golf Club" för att få se och läsa om det senaste hos Särö Golf Clubs damsektion när det gäller tävlingar, aktiviteter och mycket mer!

Om det är något du undrar över eller har du något att föreslå inför den nya säsongen - tveka inte att höra av dig till oss i Damkommittén!