Tävlingsbestämmelser

Nedan följer tävlingsbestämmelserna för 2014 och lite annan information. Detta gäller även för 2015 till annat meddelas.

LHCP kortet
Används som vanligt under året. Kom ihåg att vara noga med att föra in alla scorer. För att ta emot pris måste lhcp-kortet lämnas in i samband med scorekortet.

Bokning av starttid
I år sker samtliga anmälningar på www.sarogolfklubb.se  under vår sida. Två olika flikar. ”Anmälan FM” för rullande tider från 08:00 eller ”Gubbgolfens shotgunstart”. Som vanligt görs anmälningar direkt efter torsdagens prisutdelning på en lista som läggs fram på Golfkrogen. Denna förs sedan in på den digitala listan som öppnas under fredag fm. Ni kan även ringa till receptionen och göra er anmälan. Öppettiderna är mellan 9-17 på vardagar och 9-15 på helgerna.

Vill ni avanmäla er, måste ni kontakta receptionen. Har ni synpunkter på anmälningen på hemsidan, kontakta gärna Carl Hellmér, eller receptionen.

Avgifter 2014

• Alla som spelar ska betala 60 kr i anmälnings/startavgift (Ligan, Ecelectic och lagtävling ingår). Betalningen ska göras som föregående säsong i kuvert där man skriver sitt namn och total summa man betalt.
  • Gäster som spelar ska betala 250 kr i tävlingsavgift vid spel på Park 54, inte om man är en s.k. ”fri gäst” och då är total summan 310 kr. Betalningen ska göras i kuvert där man skriver sitt namn och total summa man betalt.
  • Medlem får ta med ”fri gäst” (enskild person) vid ett fåtal gånger (1-2 ggr) under säsongen. Gästen måste gå i samma boll som den som bjuder in. ”Fri gästen” betalar då endast 60 kr.
  • Alla ”fri gäster” måste skriva in sig på en separat lista som finns nere i starthuset, där ska de ange: Namn, Golf-id, Hemmaklubb och mailadress.

Shotgunstart
Vi kommer fortsätta med shotgunstarter under hela året. Starttiden kommer att variera något beroende på årstid.

Fördelningen mellan A- och B-klassen
Gränsen mellan A- och B-klassen är följande (Särö Park 54):

• A-klass: 0 – 11,4
  • B-klass: 11,5 – 27

Finns det anledning kan kommittén att justera detta under säsongen.

Bana
Alla tävlingar i ligan kommer att spelas på Särö Park 54 i år.

Vandringspris
Ett vandringspris för Ligan, Puttfinalen och Närmasthålfinalen kommer att instiftas i år.

Avslutningen
Vi kommer i år att ha Matchslutspel, Närmast hål & Puttfinal och avslutning som en heldagsaktivitet på en lördag.

Facebooksida
Det finns en Facebook sida där information också kommer att läggas ut. Sök efter "Gubbgolfen Särö" och ansök om tillgång genom att klicka på ”Gå med i grupp”