Juniorernas hemsida

Välkomna till juniorernas hemsida. Särö Golf Club har en lång tradition att värna om ungdomarna. Vi har idag en väl fungerande verksamhet, där vi har ca 150 juniorer som mer eller mindre aktivt deltar på våra träningar och tävlingar. Verksamheten präglas av god kamratskap, glädje och att älska golfen.

Vårläger på Öijared Golfklubb

Nu är säsongen igång på allvar. Femton juniorer tillsammans med klubbens tränare Ludde och Marc var på vårläger på Öijared Golfklubb. Helgen var fantastiskt på många sätt, vädret var med oss hela helgen samt att juniorerna bjöd på bra golf.

Seger i Aranäs Junior Open

Idag spelades första omgången av Aranäs Junior Tour fd. Johan Edfors Tour på Forsgården GK. Spelformen i den inledande deltävling var scramble där vårt A-lag gick runt på -9 samt vårt B-lag på +3. Det var en jämn match som avgjordes på HCP delning till vår fördel.

Grymt bra kämpat gänget!

Höstläger på Vinbergs GK

Helgen den 1-2:e oktober spenderar juniorer från Nästeliten och Utvecklingsgrupp A på Vinbergs GK. Med Ludde och Marc i spetsen spelas 27 hål per dag, varvat med träning på klubbens övningsområden. På bilden ses ett laddat gäng inför start på Töllstorpsbanan.

Short Game Junior Tour final på Särö GC

Söndagen den 25:e september spelades finalen av Short Game Junior Tour på Särö GC. Ett stort arrangemang som lockade över 60 juniorer från olika klubbar i Göteborgs Golfdistrikt. Särö GC hade 11 hemmaspelare med på startlistan!

Johan Edfors Kungsbacka Junior Tour på Gräppås GK

Söndagen den 22:e maj spelade Särö GC andra omgången av Johan Edfors Kungsbacka Junior Tour på Gräppås GK. Det spelades singel över 18 hål, och ett fint spel där även lagandan spelade roll, ledde till en tredjeplacering. Bra jobbat alla! Laget coachades av Marc och fick träffa självaste Johan Edfors. På bilden ses Marc, Jonathan, Joel, Max, Albert, Melker, Edward, Petter och Johan. På bilden saknas Oskar S.

Måndagsgolf 9:e maj på SO70

I måndags spelade juniorerna 9 hål på SO70. Många fantastiska resultat, och på bilden ser ni pristagarna i A-, B- och C-klassen.

Johan Edfors Kungsbacka Junior Tour på Sjögärde GK

Lördagen den 29 augusti spelades en deltävling av Johan Edfors Kungsbacka Junior Tour på Sjögärde GK. I tävlingen spelar juniorerna olika spelformer på de olika deltävlingarna och denna omgången var det scramble. Laget som bestog av Joel E,Victor A, Petter N, Sebastian M, Jonathan P, Oscar B, Edward R, Albert P gjorde en bra insats och slutade till slut på en fin 4e plats.

Juniorer 2014