Måndagsgolfen

Varje måndag under säsongen spelar juniorerna Måndagsgolfen. Det är juniorernas egen tävling där vi tränar på att tävla.

Vem får vara med?

Alla juniorer som är medlemmar i Särö GC och har hcp 54 eller bättre.

Så här gör man för att vara med på Måndagsgolfen

1. Logga in på golf.se med golf-id och lösenord

2. Gå till Sök Tävling

3. Leta upp aktuell Måndagsgolf

4. Gå till Anmälan

5. Bekräfta Anmälan (längre ner på sidan)

6. Samling från en halvtimme innan start på tävlingsdagen.

Anmälan skall göras senast 23.59 lördagen innan. Om det av någon anledning inte fungerar via golf.se går det även bra att anmäla sig i receptionen eller till Magnus i Juniorkommittén.*

Tävlingsprogram 2020

Måndagsgolfen vår: Start 27/4, avslut 22/6.

Måndagsgolfen höst: Start 17/8, avslut 14/9.

* I samband med måndagsgolf görs uttagning till PGA Junior Pro-am och kval till Teen Cup.

De första veckorna kommer vi ha covid19 anpassat upplägg som vi vill att ni pratar med ungdomarna om i förväg.
# ingen prisutdelning
# ingen fika/ korvgrillning
# scorekort byts ej
# minst två meters avstånd mellan spelare
# flagga tas ej ur hålen
# känner du dig det minsta sjuk stanna hemma

Övriga juniortävlingar på klubben:

*Uppdateras inom kort

Vi uppmuntrar såklart även juniorer att vara med på andra öppna klubbtävlingar samt KM. Här kan du se hela klubbens tävlingsprogram där alla tävlingar finns med, även juniortävlingar.

Det finns också många olika tävlingar juniorer kan delta i utanför klubben. Svensk golf har en fantastisk tävlingstrappa där juniorer kan hitta rätt nivå att tävla på och sedan klättra i systemet och utvecklas utefter egen ambitionsnivå. Du kan läsa mer om detta under fliken "tävla utanför klubben".