Medlemskap för Juniorer

Ni kanske undrar vad ett medlemskap för juniorer kostar och vad det innebär. Nedan får ni information om detta samt att ni kan göra en medlemsansökan.

Medlemskap i Särö GC för juniorer

Medlemsform 0-9 år 10-21 år
Klubbmedlem 1400 kr/år 2700 kr/år
Greenfeemedlem saknas 1550 kr/år

Klubbmedlem
innebär obegränsat med spel på båda Särö GC banor. Ni får också rabatterat pris på kurs avgift för träningsgruppen. Ni har också möjligheten att deltaga i tävlingsgruppen, samt på måndagsgolfen.

Greenfeemedlem innebär att de spelar på våra banor till en greenfeekostnad, 100 kr/heldag. De betalar också 100 kr som tävlingsgreenfee på måndagsgolfen. Här erhålls heller ingen rabatt till träningsgruppen och man får heller inte vara med i tävlinggruppen.

Inget medlemskap innebär att man får deltaga i träningsgrupp och golfkul, däremot har man ingen spelrättighet på våra banor.