Veterangolfen

Välkomna till veteranernas hemsida. Här kommer vi under året att uppdatera med information gällande våra tävlingar och annan aktuell information.

Tisdagsgolfen för klubbens veteraner

Det fina med Tisdagsgolfen är att alla, Damer 50+ samt Herrar 55+, kan vara med och uppleva samvaron och gemenskapen. Därför är trivsel och glädje i princip lika viktiga redskap, som klubba och boll för oss Tisdagsgolfare. Vi spelar växelvis varannan gång på Särö Park 54- respektive Särö Open 70. Startavgiften är 50 kr. Vi har alltid shotgunstart 09.30 och samlas senast kl. 09.15. Alla våra tävlingar är lottade och genomförs enligt SGF:s tävlingsregler. Våra tävlingar tar c:a 3 timmar från start till prisutdelning. Vi har prisutdelning vid respektive banas starthus omedelbart efter tävlingens slut. Anmälan sker i år på golf.se senast måndag eftermiddag kl. 15.00.

För säsongen 2017 kan det ske förändringar gentemot ovan. Vi kommer då meddela er här på våran hemsida om vad som gäller. Vill ni komma i kontakt med oss i kommittén, ser ni våra kontaktuppgifter till höger.

Höstutflykten 2017-08-15 går till Vinbergs Golfklubb. Samling för kaffe och fralla kl. 9:00. Shotgunstart kl. 10:00. Medlemmarna betalar greenfee med kr 250 direkt till receptionen (golfhäftet gäller ej). Kommittén står för kaffe/fralla och lunch. Golfbilar beställer ni direkt från klubben, tfn 0346-19020. Samåk gärna i möjligaste mån. Tänk på miljön!

OBS! Anmälan gör ni via min golf direkt till Vinbergs Golfklubb där tävlingen finns upplagd i deras tävlingsprogram som "Särö Höstutflykt" den 15/8.

För de som som önskar bila ner dagen innan på ett golfpaket, finns prisvärda paket att erbjuda. Kontakta i så fall Andreas Lindahl.