Veterangolfen

Välkomna till veteranernas Hemsida. Löpande under året uppdateras Hemsidan och flikarna: Tävlingsprogram, Tävlingsresultat, Nyheter & Aktuellt.

Tisdagsgolfen för klubbens veteraner

Det fina med Tisdagsgolfen är att ALLA, Damer 50+ och Herrar 55+, kan vara med och uppleva samvaron och gemenskapen. Därför är trivsel och glädje lika viktiga redskap, som klubba och boll för oss Tisdagsgolfare. Vi spelar på Särö Park 54 och Särö Open 70 varannan gång. Startavgiften är 50 kr. Vi har alltid kanonstart (tidigare namn: shotgunstart) kl. 09.30 och samlas senast kl. 09.15. Alla våra tävlingar är lottade och genomförs enligt SGF:s tävlingsregler. Tävlingarna tar cirka 3 timmar från start till prisutdelning. Vi har prisutdelning vid respektive banas starthus omedelbart efter tävlingens slut. Vid tillräckligt många deltagare så spelar vi i två klasser (A och SS).

Anmälan sker på https://www9.golf.se (Min golf) senast måndag kl. 15.00.

Vi arrangerar också en vår- och en höstutflykt då vi över dagen åker till en annan golfklubb och spelar där 18 hål.

Vill ni komma i kontakt med oss i kommittén ser ni våra kontaktuppgifter till höger.