Vinterträning 2020

Vill du utveckla din teknik och ditt långa spel och vara väl förberedd inför nästa säsong.
Då skall du vara med på vinterträningen 2020!

Oavsett om du vill förbättra din bollträff, få bättre kontroll på din bollbana eller lära dig slå längre så är vintern är den optimala perioden att i lugn och ro kunna jobba strukturerat och långsiktigt med detaljer i tekniken. 

Under vintern erbjuder jag tre olika träningsalternativ – gruppträning, individuellt eller ”minigrupp”.

Gruppträningen
Genomförs på World of Golf och är för dig som löpande kan träna dagtid på vardagar. Träningen genomförs i grupp men varje deltagare har sin individuella teknikplan och jobbar på sina att förbättra sina ”svingnycklar”. En 25-min individuell uppföljningslektion ingår. Gruppträningen blir även social stund med möjlighet till en gemensam fika före/efter avslutat träningspass på World of Golf. Gruppträningen startar i januari 2020.

Individuell Träning & ”Minigrupp”
För dig som hellre vill träna på egen hand eller som inte kan träna på samma tid under dagtid varje vecka finns detta upplägg. Här kan du välja att träna ensam eller så går ni ihop ett litet gäng på 2-4 pers. Vi bokar upp tider med lagom intervall under träningsperioden så att det finns tid för egenträning mellan våra träffar. Träningen kan genomföras i Range Center eller på World of Golf utifrån vad som passar dig/er bäst.
Träningsupplägget kan startas upp under vecka 50-51 eller i jan-feb 2020.    


I de bifogade filerna nedan finner du alla detaljer kring de olika träningsalternativen 

Anmälan öppnar 29/11 och antalet platser i de olika uppläggen är begränsat.

Varmt välkommen! 
/Peter Brattberg