Tjejsatsning

OBS! Tjejsatsningen utgår 2019 -> Vi erbjuder alla tjejer plats i andra grupper! Vi har många tjejer som tränar i Golfkul, Träningsgrupper & Utvecklingsgrupper.

Eventuellt återkommer "tjejsatsningen" från 2020.

För mer info -> Kontakta tränare Peter Brattberg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Träningen innehåller golfens alla delar men vi har också stort fokus på social samvaro, gemenskap och att tjejerna skall trivas på golfklubben.

Tjejsatsningen är för tjejer som:

- Är ca 12 år eller äldre
- Tagit grönt kort och nått handicap 54 men vill för tillfället inte träna i våra utvecklingsgrupper
- Tränat golf tidigare men har ännu inte tagit grönt kort
- Nybörjare utan tidigare erfarenhet

* Vi ser gärna att du som är med och tränar i gruppen tar med dig en eller flera kompisar som kan testa på golf hos oss!

* Utöver ordinarie träning kommer minimum 1 träning / termin ske i samband med måndagsgolfen.

** Tjejer som är nybörjare i ålder 8-11 rekomenderar vi att börja i våra Träningsgrupper.

Krav för att deltaga

• Klubbmedlemskap i Särö Golf Club

* Det går bra att prova på att vara med ett par gånger i grupen utan medlemskap.