Privatlektioner

Alla förfrågningar och bokningar av lektioner görs direkt med Peter Brattberg via sarogolfklubb@gmail.com alt telefon 0730-434994.

Lektioner kan bokas både på Särö GC och på World of Golf. Vid bokning på World of Golf tillkommer en avgift på 50 kr per tillfälle för rangebollar.

Som tränare jobbar jag ständigt med min pedagogik, jag vill att du skall känna dig trygg, bekväm och att jag ger dig det lilla extra. Jag har stor erfarenhet av att jobba med alla typer av spelare, från nybörjare till proffs. En stor verktygslåda när det kommer till tekniken gör att jag kan anpassa träning/instruktion och finna lösningar som passar just dig. Jag jobbar med Trackman som är marknadens ledande bollflyktsradar och en rad andra tekniska hjälpmedel för att ge dig bästa möjliga feedback och träningsupplevelse. Vill du läsa mer om mig, klicka här

Välkommen!
/Peter Brattberg 


Lektionsmeny


Privatlektion
- 25 min 450 kr

- 50 min 750 kr
Vid en lektion får du en ökad förståelse kring orsak och verkan i din rörelse. Du får individuella nycklar för hur du skall förbättra vald del av ditt spel och din teknik. Jag använder Trackman och video för visuell feedback och vid 50 min lektioner och lektioner i paket ingår återkoppling via telefon/mail. För de flesta golfare är snabbaste och enklaste vägen till bättre golf via ett bättre närspel - glöm ej att du kan ta lektioner även i närspel och puttning.

"Lösa lektioner" är bra för dig som vill följa upp tidigare lektioner, få en första analys/konsultation kring din teknik eller lösa ett specifikt "tillfälligt problem". Vill du utveckla ditt spel på längre sikt och skapa varaktig förändring som håller över tid behöver du kontinuerlig träning och feedback. Jag rekomenderar då något av våra lektionspaket, se nedan.   


Spellektion & Screening - ca 90 min
- 1 person 895 kr
- 2 personer 695 kr/person
- 3 personer 495 kr/person
Vi spelar 4-6 hål på banan. Därefter får du en analys och genomgång av ditt spel med enkla, konkreta tips kring spelstrategi och hur du enklare kan lösa olika situationer på banan på kort sikt. Du får även en åtgärdsplan för vad/hur du skall göra för att utveckla ditt spel på lite längre sikt. En screening på banan ger dig rabatt på alla lektionspaket, se nedan.  


Lektions- & Spelutvecklingspaket 

Smal -  3 x 25 min - 1150 kr (vid genomförd spelscreening 950 kr) 

Medium - 3 x 50 min - 1995 kr (vid genomförd spelscreening 1695 kr)

Large - 5 x 50 min - 2995 kr (vid genomförd spelscreening 2595 kr)

XL - 8 x 50 min - 3995 kr (vid genomförd spelscreening 3495 kr)


Lektionspaket är perfekt för dig som vill utveckla ditt spel på längre sikt. Att vi träffas flera gånger ger oss möjlighet att jobba utifrån en plan där du får kontinuerlig uppföljning och feedback på din träning och utveckling. Fördelning av tiden i de olika paketen kan anpassas utifrån behov/önskemål.