Privatlektioner

Vill ni boka privatlektioner eller andra skräddarsydda upplägg, kan ni göra det antingen via receptionen 031-937750 eller ringa direkt till Ludde.

Nedan ser ni några nya upplägg, vi nu kan erbjuda med vår nya träningsanläggning

• Gör en mätning av alla dina klubbor för att få reda på hur långt de olika klubborna går
  • Prova ut vilken boll som passar bäst till just ditt spel
  • Prova ut vilken utrustning som passar till din sving

I vår studio har vi den senaste utrustning i form av;

• Swing Catalyst - Videoanalysprogram
  • Flightscope - Maskin som mäter samtliga värden som påverkar golfbollen - längd, skruv, hastighet, infallsvinkel osv.
  • HD golf simulator - inkl viktplatta, höghastighetskameror, skaftanalys

20 minuter är den korta varianten av lektion, men man hinner lokalisera det felaktiga och ge verktyg till hur en fortsatt träning skall bedrivas för att bli kvitt problemet.

40 minuter är den dubbelt så långa varianten av lektion, skillnaden är att man hinner slå fler slag under uppsikt av tränaren och bekräfta att rätt rörelse utförs. Samt kunna rätta till enstaka önskemål som exempelvis drivern.

Videoanalys & Kaffe ingår i de båda ovan nämnda alternativen