Nybörjarkurs - Grönt kort

Medlemskap & Utbildning

För dig som är nybörjare inom golfen erbjuder vi ett mycket förmånligt paket med medlemskap, obegränsat spel på våra banor samt nybörjarutbildning (”grönt-kort”) under år 1. 

Kostnad för vårt nybörjarmedlemskap är 3975 kr. För Ni som är mellan 15-30 år är kostnaden 3000 kr. 

OBS! Det går att använda friskvårdsbidrag för spelavgiften (3525 kr senior / 2550 kr junior)

Enbart Gröna-Kortet-Kurs utan medlemskap kostar 2000 kr.

Juniorer som är 14 år eller yngre får sin utbildning via vår juniorverksamhet. 

Vi vill ge dig som är ny golfare bästa tänkbara förutsättningar att komma igång med golfen och känna dig välkommen som ny medlem i Särö GC.  

Under dessa två tillfälle får du träna tillsammans med våra PGA-tränare. Fokus ligger främst på att ge dig en riktigt bra grund i de olika slag du behöver behärska för att ta dig runt en golfbana. 

Vi går igenom allt du som ny golfare behöver känna till för att kunna komma igång med golfspelet på Särö GC. 

Efter dessa introduktionsdagar är du "spelklar" och kan börja kombinera träning med spel på banan. 

Vi ordnar spelträffar på banan, allt för att stötta dig i din fortsatta utveckling som golfare. Nybörjarmedlemskapet där fritt spel ingår ger dig verkligen en bra möjlighet att komma igång med spelet under första året efter din utbildning.

Kaffe ingår under utbildning och vid spelträffar. Kursmaterial samt träningsbollar på rangen är också inkluderat i medlemskapet. Låneklubbor finns för den som behöver under introduktionsdagarna.

Anmälan görs via anmälningsformuläret längst ned på sidan. Ange om du vill ha nybörjarmedlemskap eller enbart kurs utan medlemskap. Ange även vilken kurs du vill delta på, se kursdatum i tabellen till höger på sidan. 

När vi mottagit din anmälan bekräftar vi via mail och där finns all information du behöver inför kursen.

* I den mån inget av våra ordinarie kursdatum fungerar för dig så kan vi lösa individuella upplägg eller upplägg för en mindre grupp. Kontakta oss för mer info. 


Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor!
Mail: sarogolfklubb@gmail.com
  

 

Du kan redan kom igång med din golf idag. Klicka på länken nedan så kan du få en Golf-id och börja lära dig om golf teori och göra teoriprovet. 

Börja spela golf - Börja spela golf