Våra tränare

Peter Brattberg

PGA Club Professional & Klubbchef

Mitt namn är Peter Brattberg och jag är from 2019 verksam som tränare och klubbchef på Särö GC.

Jag är nu inne på mitt 14.e år som golftränare. Golfen har länge varit min stora passion, jag brinner för spelet och att ständigt utvecklas både som tränare och spelare.

Jag har en bakgrund som proffs under några år på svenska touren. 2008 avslutade jag både min tränarutbildning och min egen satsning som spelare och gick över till tränaryrket på heltid. Under min tid i tränaryrket har jag haft förmånen att personligen träffa och utbilda mig hos flera av världens bästa tränare ex Mac O Grady, Scott Cowx, Andy Plummer & Mike Bennet för att nämna några.

Som tränare jobbar jag ständigt med min pedagogik och jag vill att du som elev skall känna dig trygg, bekväm och att jag ger dig det lilla extra. Att få bidra till att hjälpa olika människor spela bättre golf så att de kan njuta mer av spelet, oavsett nuvarande nivå, är något jag verkligen värdesätter högt. Jag har stor erfarenhet av att jobba med alla typer av spelare från nybörjare till amatörer på högsta elitnivå och proffs.

En av mina styrkor som tränare är att jag har en stor verktygslåda när det kommer till tekniken, detta gör att jag kan anpassa träning/instruktion till olika typer av spelare och finna lösningar som passar just för dig. Jag lägger stor vikt vid att utbilda golfare kring hur de skall lägga upp, planera och bedriva sin egen träning utöver lektioner/gruppass för att de skall kunna utvecklas på bästa sätt.

För att boka lektioner ringer eller mailar ni direkt till mig.

Utbildningar & Meriter

- Föreläsare på svenska tränarutbildningen - Tema Svingtenik
- Föreläsare kring svingteknik för tränare i PGA Distrikt Väst
- Coachat/ar flertal spelare på proffs- och hög amatör/collegenivå