Våra tränare

Ludvig Jexler

Club Professional, PGA

Jag heter Ludvig Jexler och arbetar som tränare på Särö Golf Club. Detta är mitt sjunde år, parallellt med tränaryrket spelar jag även mycket golftävlingar för egen del. Jag genomförde TAU (Grundläggande tränarutbildning) under 2008 och på våren 2013 blev jag klar med TU - Tränarutbildningen PGA.

Jag har spelat och tävlat för Särö Golf Club under större delen av mitt liv, och känner en enorm samhörighet med klubben och dess juniorer. Detta tror jag är en stor fördel när man jobbar. Förutom att arbeta med juniorerna, ger jag även privatlektioner och grupplektioner till klubbens medlemmar och övriga golfare. Under säsongen blir det även en del nybörjarkurser.

För att boka lektioner med kan ni ringa direkt till mig eller boka via receptionen.

Marc Henriksson

Juniortränare

Jag heter Marc Henriksson och bor förnärvande i Kungsbacka. Jag är uppvuxen i Särö och spelat golf under större delen av mitt liv. Jag har ett stort engegemang till klubbens juniorer och till Särö Golf Club. Tidigare år har jag arbetat som hjälptränare, men idag har jag även ett ansvar för receptionen och övriga administrativa tjänster. Jag har även arbetat som tränare inom bordtennisen i Särö IK, och har skapat ett brett kontaktnät bland Särös ungdomar. Detta är en stor fördel för mig i mitt arbete.

Hoppas vi ses på klubben!