Våra tränare

Ludvig Jexler

Club Professional, PGA

Jag heter Ludvig Jexler och arbetar som tränare på Särö Golf Club. Detta är mitt sjunde år, parallellt med tränaryrket spelar jag även mycket golftävlingar för egen del. Jag genomförde TAU (Grundläggande tränarutbildning) under 2008 och på våren 2013 blev jag klar med TU - Tränarutbildningen PGA.

Jag har spelat och tävlat för Särö Golf Club under större delen av mitt liv, och känner en enorm samhörighet med klubben och dess juniorer. Detta tror jag är en stor fördel när man jobbar. Förutom att arbeta med juniorerna, ger jag även privatlektioner och grupplektioner till klubbens medlemmar och övriga golfare. Under säsongen blir det även en del nybörjarkurser.

För att boka lektioner med kan ni ringa direkt till mig eller boka via receptionen.