Hos oss spelar och tränar du på marknadens bästa simulatorer från Trackman i en fantastisk miljö!

Öppettider:
Simulatorerna är bokningsbara alla dagar 07-23. Vilka tider som är lediga ser du via vår bokningstjänst.

Bokning:
All bokning sker via vår bokningstjänst Matchi (finns även som app) där du skapar ett användarkonto. Därefter kan du söka fram anläggningen Särö Golf Club eller gå via länken: https://www.matchi.se/facilities/sarogolfclub
Tider bokas på hela klocktimmar, du kan boka flera timmar vid samma tillfälle. Betalning görs med betalkort direkt i bokningstjänsten.
När du bokat en tid får du en bokningsbekräftelse med en entrékod som fungerar från och med 5 min innan- och under hela din speltid.
Du kan boka tid 10 dagar framåt.

Sommarpriser:

Pris per timma Ordinarie Medlem SGC
Vardag 7-16 200 kr 150 kr
Kväll & Helg 250kr 190 kr

Pris 10-kort Ordinarie Medlem SGC
Vardag 7-16 2 700 kr 2 000 kr
Kväll & Helg 3 400 kr 2 500 kr

Är du intresserad av ett abonnemang med en fast tid varje vecka. Kontakta oss på sarogolfklubb@gmail.com eller gör förfrågan via Matchi så återkopplar vi med information om tillgänglighet, priser mm.

Du som är medlem i Särö Golf Club har alltid ca 25% rabatt på ordinarie pris i våra simulatorer. För att få din rabatt behöver du ha ett kostnadsfritt medlemskap på vår anläggning hos Matchi. Du ansöker om medlemskap via Matchi efter att du skapat ett konto. När din ansökan är godkänd av oss får du automatiskt din medlemsrabatt vid bokning.

Fika:
Vi har en kyl med kalla drickor, olika fika/snacks samt en kaffemaskin. Betalning via swish.

Ordningsregler & Viktig information:
Lokalen är kameraövervakad. Ev åverkan, skadegörelse mm medför att du som bokat tiden blir ersättningsskyldig.

För att skydda dukarna från slitage är endast rena golfskor/inomhussskor och klubbor/bollar tillåtna i lokalen. Ytterskor lämnas i entrén.

Bokning ligger på hela klocktimmar, du kan inte neka efterkommande spelare med motiveringen att du inte hunnit mer än exempelvis 16 hål.

Användarmanual med information om hur du spelar finns på plats.

Toalett finns i kanslibyggnaden vid parkeringen. Inom kort bygger vi en toalett inne i simulatorhallen.

Ta del av fullständiga ordningsregler och information på plats.

Är ni 4 personer som skall spela, boka 3 timmar, då spelar ni 18 hål utan att stressa.

Simulatorerna finns i Range Center vid vår drivingrange, Guntoftavägen 170.

Vid frågor kring simulatorspel kontakta Pär Gustafsson på 0705-546626 eller Bodil Eriksson på 0768-551429 alt sarogolfklubb@gmail.com

Välkomna!

Viktig information kring Covid-19
Båda våra simulatorer är öppna för bokning. Simulatorerna finns i två separata rum.

Max 4 personer per bokad tid. Håll avstånd i lokalen.

Håll er i rummet ni bokat under hela speltiden så långt detta är möjligt. Kommunicera med andra spelare för att undvika onödig trängsel vid in- och utpassering. Lämna lokalen direkt då din speltid är slut.

Använd golfhandske då du rör vid skärm och tangentbord. Tvätta händerna noga på toaletten vid parkeringen innan spel, handsprit finns i lokalen.

Känner du dig det minsta sjuk eller har varit i kontakt med någon som varit sjuk, stanna hemma!